24. huhtikuuta 2016

Coffee and other drugs

Oletteko koskaan miettineet miksi lehmät eivät lennä? Entäs sitä kun sulkapallo ei lennä? Tai lähinnä ei lennä sinne mihin haluaisit, vaan leveäksi, pitkäksi tai verkkoon. 

No viime viikonlopun Women's Openissa fiilis oli hyvä. Kunnes tuli viimeinen finaali ja alla oli jo 3 tuplaa ja 2 singeliä. Heti ensimmäisessä erässä alkoi tuntua siltä, ettei jalka enää liiku, mutta voitin sen tottuneesti kovilla lyönneillä. Seuraavat kaksi erää olivatkin nolot 6 ja 9. Täysi hyytyminen, enkä saanut edes syötönpalautusta yli!

Mietin peliä jälkikäteen, videota en ole uskaltanut vieläkään katsoa, mutta lopputuloksena oli se, etten taistellut mielellä tarpeeksi hyytymistä vastaan. Annoin hyytymiselle vallan. Tästä tulistuneena aloin miettiä seuraavan viikonlopun PuiU:n eliittiä. En katsonut arpaa enkä vastustajia, mutta päätin että voitan. Siis sanoin vain, että minähän muuten voitan. 

Ja uskokaa vain, minähän voitin. Pelillisesti - en ole edelleenkään tyytyväinen. Lauantain peli oli haparoivaa ja epävarmaa ja yksipuolista. Sitten pohdin sitäkin ja totesin, että ei sitä matalampaa kattoa tarvitse varoa ja kyllä siellä verkollakin on tilaa, varsinkin jos muistaa itse nostaa mailan lattiasta. Sunnuntaina paransin huimasti ja pelikin oli rennompaa. Hyytyminen esiintyi lähinnä tyhminä ratkaisuina ja pienellä kompuroinnilla, mutta tällä kertaa voitto oli tärkein. 

Kentällä hyytyminen ei ole mitenkään mukava tunne. Kyse ei ole siitä, että minulla olisi huono kunto, mielestäni ei nimittäin ole. Olen tällä viikolla saanut parhaimmat tehot irti niistä treeneistä, missä syke nousi hieman enemmän. Myös viikonlopun peleissä sujui paremmin, kun sai pari kunnon rallia alle. Tänä viikonloppuna käytin hyytymisaseena äklömakeaa palautushuomaa, jossa oli reippaasti proteiinia ja hieman reippaammin hiilihydraattia (täysin sokeria). Ainakin onnistuin huijaamaan päätäni jaksamaan vielä pidemmälle kuin viimeksi, joku siis toimi.

PuiU:n karkeloissa oli mukana myös MarTekMan proshop, jolta löytyy myös FZ Forzan tuotteita. MarTekManin pöydältä sain mukaani Zym- elektrolyyttijuomaa, kun juteltiin hyytymisongelmista. Seuraavissa treeneissä kokeilen siis tätä: 


Jenkkilästä kotoisin olevasta Zymistä löytyy turboannos C-, B5- (=pantoteenihappo), B6-, B12-, vitamiineja, kalsiumia, magnesiumia, sodiumia ja kaliumia. Huhhu, ensituntumalta tämän juoman etuna on se, että sokeria ei löydy ollenkaan ja pieni purkki kulkee helposti mukana reissussa. 

No sitten se, mitä olin odottanut koko viikonlopun. Helsinki Coffee Festival! 





Oli kaffetta joka laatuun ja makuun. Oli hifistelykaffeja ja perinteisiä kaffeja, niin paljon kaffeja että lopuksi ei voinut kaffea edes kuvitella! Mukaan tarttui myös maidonvaahdotin ja pari kahvipussia, paikalla nautittiin muun muassa espanjalaisia churroja, maisteltiin Fazerin uutuussuklaita (NAM) ja Robert's Coffeen taivaallisia gelatoja (SUPER NAM!). Siskoni tokaisi, ettei taida uni tulla seuraavana iltana. Kiitos pelien ja melatoniinin - minulle tulee varmasti. Milloin olen hurahtanut näin paljon kahviin? Ei niinkään se kofeiini (se vaikuttaa minuun loppujen lopuksi melko vähän), mutta se maku! Ei paljoa huoltsikkakaffe maistu enää...


"You took picture from lemons in a basket?"
Yes I did.

Niin, ja miksi lehmät eivät lennä? En tiedä vieläkään, kerro sä?

#endorfiinihumala #gozym #coffee #kahvitärinä #onni

It was raining hails... I ate them.
I don't think she would be happy to see this pic here,
but let's not tell her that.
<3
In English - short story

I've been thinking lately why cows don't fly. And also, why shuttles don't fly how you would like them to fly? Mistakes, mistakes, mistakes... and few mistake more. 

Last weekend I had small tournament in Finland. It didn't go quite as expected, I lost my singles in the final and was totally exhausted. I had 3 doubles and 2 singles already before, but still it should not happen like that. Already in the first set, I felt tired but I won it with my strong strokes. Next two sets I lost 6 and 9! How embarrassing is that?! I couldn't even get opponent's service over the net.  

Well, I thought about that game afterwards with result that I couldn't fight enough against tiredness. I was a bit angry and somehow decided (without even watching the draw or anything) that I will win next weekend's tournament.

AND I WON! It wasn't any super good game from me but it was enough. Best part was that I could keep my head together beside my insecure feeling in the first match.  

After matches I had planned nice Sunday afternoon date with my sister. We went to see Helsinki Coffee Festival that really was a super happening! A lot of different coffee with more traditional and more fascinating ones. So much coffee that don't need to think coffee for a while. We tasted also Spanish churros, new flavors from the best Finnish chocolate brand and some super good gelato ice creams. So delicious! My sister said that might be hard to get sleep next evening but thanks to matches and melatonin, I will sleep for sure.

And why cows don't fly? I still don't know, do you?

#winningendorfin #coffee #caffeineoverdoze #happiness #super 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti