21. kesäkuuta 2016

Some summary from the past before new chapter

You can find this in English below.

Nyt on käyty PK-leirillä ja Voimaharjoitteluseminaarissa. On ammennettu motivaatiota treeneihin kauden viimeisistä kisoista ja parannettu taloutta kirpputorimyynnillä. Onneksi aurinkokin paistaa, sillä mulla on nyt loma! Seuraavassa sekalaisia ajatuksia menneistä viikoista. 

Latviassa oli ensimmäisinä päivinä älyttömän kuuma. Hallissakin oli. Ainakin hikoilin kuin pieni eläin, vaikka pelistä ei paljoa käteen jäänyt.

Yhtenä päivänä tuli pohdittua, että mihin sitä rahaa oikein haluaisin käyttää. Että auto tarvitaan viimeistään syksyllä ja oma asunto olisi kiva. Kumpaankaanhan ei siis rahaa ole, mutta ainahan on osamaksu, kai sitä rahaa (työtä) jostain aina kaivaa. Ystäväni ehdotus kumminkin siihen, miten voisin saada molemmat: "Osta asuntoauto".

My future home?
Muutaman hyvän treenin jälkeen tuli Liettua. Kape mahtui juuri ja juuri seisomaan koneessa. Oli mielenkiintoinen reissu ja täytyy sanoa, että onneksi voitin yhden pelin. Jälleen kerran, jäi aika paljon pohdittavaa peleistä.

It was slightly smaller plane
when flying to Vilnius via Stocholm Arlanda.
Or Kape is too tall?
Kysyessäni eräältä Tinder -matchiltäni onko sade masentavaa vai tuoko se mukanaan mahdollisuuden, sain vastaukseksi mahdollisuuden. Itse pohdin, että sateessa tanssiminen on hauskaa, mutta juttukaverini mielestä lätäköissä hyppiminen on kivempaa. Lähdinkin heti iltalenkille Jaden kanssa metsästämään lammikoita, mutta yhtään ei löytynyt! Korjasin asian sitten Liettuassa ja hyppäsin tasajalkaa lammikkoon, niin että Kapen housut kastuivat myös. (Sorry). Omat housut olivat läpimärät nilkoista pohkeisiin.  

Elämän tarkoitus ei ole odottaa että myrsky menee ohi vaan täytyy oppia tanssimaan sateessa.

Viimeisten kisojen jälkeen treenimotivaatio oli jostain syystä nousussa. Isossa nousussa! Painelin menemään niin suliskentällä, kuin lenkkipolulla ja vähän myös nyrkkeilyn merkeissä. Vai oliko se sitten vapaaottelun. Lajitreenit menivät kaikki erittäin hyvin ja jotenkin sain itsestäni irti aivan erilaisia tehoja. Onkohan sitten niin, että treenit ovat menneet perille. Vaikka olen kituuttanut kevyempien ja teknisempien treenien kanssa, niin ehkä siitä oikeasti on ollu jotain hyötyä! Siitä nyrkkeilystä sainkin sopivasti kädet hapoille ja kirjottelin pari päivää harakanvarpaita kun kyynärvarret, kämmenet ja rystyset olivat vähän hellinä. 

 Sunday morning trainings in Lithuania - running stairs.

Note: Aamulenkillä kotimetsässä on samat äänitehosteet, kun Helsinki-Vantaan vessassa. 

Tehoviikon viimeisenä "treeninä" oli peliä. Kesäyön turnaus järjestettiin Kaarinassa, Kilosportin hallissa ja tänä vuonna mukana oli ennätysmäärä osallistujia. Ohjelmassa oli paljon hallihengausta kosteassa ja kuumassa hallissa ja pari peliä siinä sivussa. Kaikki pelit oli jotenkin samalla kaavalla lörppöjä, eikä räjähtävyydestä ollut kyllä tietoakaan. Finaali alkoi noin kello 22 ja sellainen oli olokin. Onnekseni satuin olemaan viimeisen erän puolikkaan oikealla puolella ja vastustajalla oli menossa vähintäänkin neljäs (?!) peli putkeen, joten viimeinen erä tuli kotiin melko helposti. Hyvästä pelistä ei voinut saada pokaalia, mutta tuskainen pumppaaminen ja yrittäminen riitti kuitenkin voittoon. Ja uimapatjaan. Kiitos tukijoukoille! ;)

I played Summer night tournament
and managed to win it!
 
Kesälomalla suunnitelmiin kuuluu mökkeilyä Lappeenrannassa. Lukemista ja auringonottoa, kokkailua ja rentoutumista. Alla oleva kirjakasa on lähdössä mukaan. 

Nauttikaa kesäsäistä (myös sateisista=)) ja Juhannuksesta!

Not sure what you are reading during holiday but this is me.

This one is from Lithuania
and from Lietuvos badminton federacija FB site.
Jade was not quite sure what we are doing outside
12.15 AM with measuring tape...

In English here! 

Summer training season is here and has started with last weeks super week which went really well! My motivation for training is quite high at the moment, but still I'm sort of a need of vacation. I'm glad that sun is shining in Finland because I'm on holiday right now! In the following is some thoughts about passed weeks.

In Latvia, I played Latvian International, which didn't leave much to say. It was really hot on the first and second day, outside and inside, which was actually pretty nice. It didn't help me to win my matches though.

One day, I was thinking about, what and why do I really want to spend my money. Badminton and sports overall off course, but it might be that I need a new car when the autumn comes. Own appartment would also be really nice, but for that I really can't afford. Anyway, my friend suggested that maybe I could by a camper to get both (see the picture waaaay above)!

After a few good training came Lithuanian International in Kaunas. It was really interesting trip and have to say that I'm really glad I won that one match... a lot stuff to train and think before next season starts.

After last tournaments I had really good motivation for training. I was on fire on badminton court, physical trainings and a bit also boxing. Or mma, not quite sure which one that actually was. Anyway I got my forearms, fingers and knunckles slightly sore and was writing some scrawls for few days.  

For the last "training" of super week I went up to play tournament called Summer night tournament. When I started the last match around 10PM I was not even close with explosive legs or mind. I was lucky though, because it was my opponents' maybe fourth (?!) match in a row in this really hot hall. So I managed to win my final in three sets. And also won a air mattress.

For my summer holiday I already drove to our summer house in Lappeenranta. I'm going to read and study a bit, cook some new foods and enjoy the sun! 

Enjoy your holidays also where ever you are! 

Trying to sell some old stuff in flea market near by

Had small Monday picnic and snacks were surprisingly
good again! (I was only responsible for coffee.)

Finland can be really pretty!
These ones are from Lehtisaari, Helsinki.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti