19. syyskuuta 2015

Busy start for the season

In English below.

Uskotteko, jos sanon että on ollut kiire? Slovakian jälkeen olin kipeänä ja tauti vei voimat melko huolellisesti. Muutama ikävä ylimääräinen homma päälle ja jopa töitäkin on tullut tehtyä! Nyt olen kisareissulla Puolassa ja kotiin pitäisi palata tänään, 00.25 Suomen aikaa.

Kisakausi on alkanut niinkin railakkaasti, että alla on kaksi tappiota ja järkyttävä pettymys. Slovakiassa oli oikeasti mahdollisuus voittaa, mutta pelini ei yltänyt läheskään sille tasolle, mille se olisi voinut yltää. Sitten tuli vähän vatsapöpöä ja muuta ikävää extraa, mutta myös yksi erittäin hyvä ja ehjä treeniviikko. Puolaan lähdettiinkin sitten uudella innolla ja Carolina Marinin jalkatyötä tuli ihasteltua useampanakin iltana Youtubesta. Eipä riittäneet Marinin jalkatyöopit, kun Englannin Chloe Birch oli huomattavasti minua vahvempi. Hyvää pelissä oli, että liikettä jaloissa oli enemmän ja ne pysyivät myös enemmän liikkeessä. Eivät pysyneet kuitenkaan tarpeeksi ja pallon alle pitäisi päästä aktiivisemmin. 

Todella rasittavaa matkustaa ja hävitä. Matkustaa ja hävitä. Matkustaa ja hävitä uudestaan.

Taas odottaa yksi pitkä päivä, josta puolet on matkustamista. Päässä pyörivät jo tulevan viikon työt ja treenaamaan pitäisi päästä ja äkkiä. Mistään ei oikein saa kiinni eikä tästä kirjoittamisestakaan näytä tulevan yhtään mitään. 

Joten palaillaan taas paremmalla ajalla ja paremmalla inspiksellä!

#pettymysx2 #sulkapallo #uuttakohti

Almost only picture I got from these trips
and it´s from the tournament hall in Poland

Do you believe if I tell you that I have been really busy? I got sick after Slovak Open and the illness took my power quite totally. Add few not so nice happening on top of that plus some (nice) work stuff. Now I´m still in Poland and should get back home today, (or tomorrow actually) 00.25.

Tournament season has started so brightly with two losses in singles. First in Slovakia, I felt like I wasn´t playing even close to my own level. Also thought that I had change of winning that match. But didn´t. Then I got one really good week of training after the illness and came to Polish International with new drive. I watched Carolina Marin´s footwork from Youtube but it didn´t help enough. Chloe Birch was stronger than me again and I was sent back to trainings with disappointment. What was good in that match, I moved better than last time even that was not quite enough. Well, I like footwork training so just need to add that to training schedule. 

It is really annoying to travel and lose. Travel and lose. Travel and lose again.

Today is the day when I need to travel again. My head is full of upcoming week´s work and what I would like to do is only go to trainings. It´s  somehow hard to catch any thoughts now and this writing is too sticky.

So let´s get back to this with better time and better inspiration. 

#disappointmentx2 #badminton #newweek #newgoals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti